POLYURETHAN gulv

Polyurethan gulvet eller PU gulv, er et moderne komfortabelt og 100% fugefrit gulv. Gulvet bliver monteret uden samlinger og fuger. Gulvet bliver monteret i 5 lag hvilket gør det langt mere slidstærkt ind de tidligere nævnte gulve. Her hos Starfloor tilbyder vi komfortable og smukke polyurethan gulve til erhverv og private

logo png

INDHENT DIT

GRATIS TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Polyurethan gulv er bedst under pres

  Polyurethan-gulv, i daglig tale kendt som PU-gulv, er uden tvivl fremtidens afløser for både linoleumsgulve og vinylgulve.

  I modsætning til vinyl og linoleum er der med et polyurethan-gulv hverken fuger eller samlinger, hvilket gør det langt mere slidstærkt end sine forgængere.

  Starfloor tilbyder fremstilling og monteret af epoxy- og polyurethan-gulv til gode priser for private og erhverv på hele Sjælland.

  Fra vores adresse i Søborg kører vi nemt ud til byer som for eksempel Roskilde og Køge samt hele Københavnsområdet.

  PU Gulvlægning
  PU gulv

  POLYURETHAN-GULV HAR EN FÆNOMENAL BELASTNINGSEVNE

  Polyurethan-gulvbelægning er, på grund af deres mange anvendelsesmuligheder, stigende i popularitet.

  Denne gulvtype er ideel til både industri og private hjem, da belastningsevnen er stor, gulvet er skridsikkert -og det er temperaturresistent op til et par hundrede grader.

  MINDSK LYDNIVEAUET MED ET FUGEFRIT GULV

  Et polyurethan-gulv har en rengøringsvenlig og slidstærk overflade. Da gulvtypen er fugefri med en jævn overflade, er det, modsat mange andre gulvtyper, utroligt let at rengøre.

  Derudover kan du bruge alle typer rengøringsmidler på dem uden at risikere at opløse overfladen, som det for eksempel er tilfældet med de gammeldags linoleumgulve.

  Da gulvene har en gummilignende, let fjedrende overflade, virker det både lyddæmpende og behageligt at gå på. Det gør det ideelt til børneværelser, institutioner, forretninger og meget mere.

  Anvendelsesmulighederne for polyurethan gulve

  Erhvervskunder

  Private kunder

  FÅ ET UNIKT OG SLIDSTÆRKT GULV

  Udover at være miljøvenlige at fremstille, er vores slidstærke gulve også fleksible i den forstand, at der er et stort farveudvalg. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Gulvet kan lægges indendørs og udendørs, da det både er vandtæt, slidstærkt og resistens over for alle typer rengøringsmidler.

  KONTAKT MIG FOR EN GOD PRIS PÅ SLIDSTÆRKE GULVE

  Er du i tvivl om, hvorvidt et polyurethan-gulv er den rette løsning til din bolig eller virksomhed? Så er du velkommen til at tage Starfloor  med på råd. Sammen finder vi den helt rigtige løsning, der stemmer overens med dine behov og dit budget.

  Vi kan kontaktes på telefon 21 90 95 25 eller e-mail info@starfloor.dk, hvis du ønsker et godt tilbud på polyurethan-gulve.

  Danmarks kort

  Byer hvor vi laver Polyurethan gulve

  Vi laver og montere polyurethan gulve på det meste af Sjælland og hele København. Er du i en by hvor der ikke står på listen, skal du blot kontakte os. Vi kører gerne langt for din skyld 

  Indhent et tilbud