EPOXYGULVE

Skal i have nyt gulv i jeres værksted eller i jeres butikslokaler? Så se mere her. Vi hos Starfloor, er eksperter i at anlægge Epoxy gulve. Epoxy gulve er et oplagt valg til nye gulve, i sine erhvervslokaler. Epoxy gulve er nemlig meget slidstærke og skridsikre, hvilket er en fremragende egenskab i erhvervslivet.

Rengøringsvenlige og skridsikre gulve

Epoxygulve og polyurethangulve ligner hinanden meget på deres egenskaber. Det unikke ved epoxygulve er dog, at de har en langt større belastningsevne. Det er grunden til, at det ofte er brugt til industrigulve.

Er I i tvivl om, hvilken type gulv, der matcher jeres behov bedst, er I meget velkommen til at kontakte os for vejledning og gode råd.

Starfloor tilbyder rådgivning om blandt andet materialer, montering, priser og meget andet inden for skridsikker belægning.

Vi betjener kunder på hele Sjælland – for eksempel kommer vi meget i byer som Roskilde, Søborg og Køge. Vi står til rådighed for både institutioner, industri, erhverv og private kunder, der har brug for lægning af skridsikre gulve

logo png

INDHENT DIT

GRATIS TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Industrigulve med mange muligheder

  Med epoxygulve er I garanteret et skridsikkert gulv med en let fjedring på grund af den gummiagtige overflade. Dermed får I et gulv, der er utroligt behageligt at gå og stå på.

  Derudover har I uanede muligheder, når det kommer til farvevalg. Vi kan ramme lige netop jeres yndlingsfarve – og endda tilføje metallisk effekt eller glimmer til blandingen, hvis det ønskes. Første nævnte er meget populær blandt kontor- og industri lokaler.

  På grund af de unikke egenskaber, har epoxygulve mange anvendelsesmuligheder. Gulvtypen mest kendt for at bruges til instutitioner og som industrigulve/sikkerhedsgulve, det er der også en god grund til. Med sine skridsikre og hårdføre egenskaber, er det klart at det kan klare nogen tæsk. 

  HVAD ER FORDELENE VED EPOXYGULVE?

  Har I for eksempel et værksted eller fyrrum, vil et epoxygulv med antiskrid være praktisk, da det kan tåle lud, fortyndede syrer, mineralsk olie samt diverse smøreolier og brændstof som for eksempel benzin.

  End ikke de skrappeste rengøringsmidler kan gøre skade på gulvet, der derudover også er både vandtæt og varmeresistent på op mod et par hundrede grader. I får med epoxygulve et fugefrit gulv uden upraktiske samlinger, hvor skidt og snavs kan sætte sig.

  En anden årsag til at vælge epoxy gulv er at det er tre gange så stærkt som betongulv, hvilket gør det vældig egnet til tungt industri brug som tungemaskiner, pallevogne og anden daglig slid.

  KONTAKT MIG FOR ET TILBUD PÅ SKRIDSIKRE GULVE

  Nu tænker I måske: ”Hvad koster et epoxygulv?” – hvis I gør det, skal I ikke tøve med at kontakte os. jeres pris er naturligvis afhængig af tykkelse og de ønskede egenskaber.

  Kontakt os i dag for et tilbud på nye industrigulve eller andre former for gulve. Vi hører altid gerne om jeres opgave på forhånd, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud – og så besvarer vi naturligvis alle de spørgsmål, I ligger inde med.

  Kontakt os i dag på telefon 21 90 95 25 eller e-mail info@starfloor.dk. Vores telefon har åbent alle dage, og vi besvarer henvendelser efter kort tid. Vi ser frem til at hjælpe dig med nye, skridsikre gulve!

  Danmarks kort

  Epoxy på Sjælland

  Vi levere og montere epoxygulve på det meste af Sjælland. Befinder du dig et sted der ikke er på listen, så kontakt os endelig. 

  Indhent et tilbud